Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

03. 02. 2017. 12:43 >> 12:23
9

VUJOVIĆ OCIJENIO

"Neću i ne mogu da vodim Hrvate"

Šef stručnog štaba rukometne reprezentacije Slovenije, Veselin Vujović, nastavlja polemiku sa Hrvatima koje je šokirao u borbi za bronzu na Svjetskom prvenstvu.

U jednoj od svojih izjava nakon velikog rezultata, Vujović je kazao da su "Hrvati prepotentni", mislivši naravno na rukometaše, prije svih igrače i stručni štab. Odmah su uslijedili odgovori, što preko medija, što preko društvenih mreža uz široku narodnu raspravu o legendarnom rukometašu.

A Vujović ne bi bio on kada ne bi rekao posljednju...

"Ja nikada ne lažem i uvijek kažem ono što mislim! A to što sam rekao bilo je u određenom kontekstu. Istina je, rekao sam da su Hrvati prepotentni , ali sam mislio da je jasno da sam govorio u pozitivnom smislu. Takva sportska, rukometna nacija ima svako pravo da se tako ponaša, a onaj koji je drugačije razumio je totalni kreten!", izjavio je Vujović za portal svijet-rukometa.com

Uvrijeđeni Vujović nije se tu zaustavio, već je poručio ljudima iz Hrvatskog rukometnog saveza da novog selektora potraže negdje drugo, a da njega zaobiđu.

"U ovom trenutku niti mogu niti želim da budem selektor Hrvatske. Pitali su me nedavno i ja sam pozitivno odgovorio. Pa ko ne bi volio da vodi takvu reprezentaciju?! To je isto kao kada bi me pitali da postanem trener Barselone. Trenutno sam selektor Slovenije i nemam ni vremena za takve razgovore", naveo je Vujović.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније