Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Mina [ Objavila R.B. ]

27. 04. 2017. 20:45 >> 20:44

UPRAVNI ODBOR RSCG

Potvrđena kazna Budvanskoj rivijeri

Upravni odbor odbio je žalbu Budvanske rivijere i potvrdio odluku direktora liga Milorada Vujoševića kojom je budvanski tim kažnjen vraćanjem u niži stepen takmičenja, saopšteno je iz Rukometnog saveza Crne Gore (RSCG). Navodi se da je odluka konačna.

Odbor je, tumačeći Pravilnik o rukometnim  takmičenjima i Propozicija Kupa, saopštio da Budvanska rivijera Budva nema pravo nastupa na finalnom turniru tog takmičenja.

Vujošević je ranije usvojio žalbu Lovćena i međusobni duel sa budvanskom ekipom registrovao službenim rezultatom 10:0 za cetinjski klub.

Lovćen je direktoru lige uložio žalbu, navodeći da je registracija Budvanske rivijere Budva bila nezakonita. 

Odbor je jednoglasno usvojio Pravilnik o edukaciji rukometnih trenera i donio Odluku o verifikaciji Pravilnika o kategorizaciji i licenciranju rukometnih trenera, koji je usvojilo Udruženje rukometnih trenera Crne Gore.

Verifikovana je i kategorizacija rukometnih trenera.

"Odbor je, na osnovu Pravilnika o edukaciji rukometnih trenera, jednoglasno donio Odluku o izboru komisije za edukaciju rukometnih trenera u sastavu Dobrislav Vujović (rukovodilac edukacije), Vladimir Drekalović (viši stručni saradnik za edukaciju) i Maksim Šćekić (stručni saradnik za edukaciju", piše u saopštenju RSCG.

Odbor je za registracionog sudiju imenovao Miljana Vešovića.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније