Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Beta [ Objavila R.B. ]

27. 04. 2017. 22:55   >>  22:29

VARDAR BOLJI OD NJEMACA

Borozan na F4 Eurolige

Makedonski rukometni šampion Vardar, ekipa našeg Vuka Borozana, plasirao se večeras na završni turnir Lige šampiona, nakon što je i u revanšu dvomeča četvrfinala pobijedio u Skoplju njemački Flensburg sa 35:27. Prvi meč u Flensburgu, prošle sedmice, Vardar je dobio sa 26:24.

U punoj dvorani "Jane Sandanski" skopski rukometaši su od početka utamice održavali prednost. Prvo poluvijreme Vardar je dobio sa pet golova razlike 15:10, a u drugom je rutinski održavao prednost, koja je na kraju iznosila osam golova razlike,

Najefikasniji u makedonskom timu je bio Luka Cindrić sa sedam pogodaka od osam pokušaja, dok su Aleks Dušebajev i Danil Šiškarev postigli po pet. Crnogorski reprezentativac Vuko Borozan meč je završio sa četiri gola. Golman Vardara Arpad Šterbik je zabilježio 10 odbrana. U njemačkom timu najviše golova je postigao Egert – sedam.

Vardar je prvi tim koji se plasirao na ovogodišnji fajnal for Eurolige, koji će biti održan u Kelnu 3. i 4. juna.

U ostalim revanš utakmicama četvrtfinala, koje se igraju za vikend, sastaju se u subotu Barselona – Kil (prvi meč 26:28) i PIK Seged (30.27), a u nedjelju će igrati Monpelje i Vesprem  (23:26). 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније