Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

rtcg.me/Mina [ Objavio: O.Z. ]

30. 04. 2017. 17:44   >>  20:07

DOŠLI BOROZAN I LIPOVINA

Rukometaši na okupu, Simić neće igrati za CG

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore okupila se danas u Podgorici i zvanično počela pripreme za mečeve sa Slovačkom, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj. Prvi duel na programu je 3. maja u Hlohovecu, dok je revanš tri dana kasnije u Bijelom Polju.

Na prozivci su se pojavili Vuko Borozan i Vladan Lipovina, ali ne i golman Nebojša Simić.

"Rekao mi je da neće doći, jer želi da brani za drugu reprezentaciju. Gro momaka koji su pozvani se odazvao. Imamo povredu Božovića koju je zaradio u duelu sa Berlinom“, kazao je selektor Dragan Đukić.

On je kazao da su predstojeći dueli od velike važnosti za nastavak kvalifikacija.

„Na ovim prostorima se za mnoge utakmice kaže da su sudbinske ili istorijske, ali je rijetko baš tako. Igraće se rukomet u Crnoj Gori kakav god da bude ishod ovog susreta, ali je činjenica da on mnogo znači“, rekao je Đukić.

Crnogorski rukometaši treniraće danas i sjutra u Podgorici, a već u utorak putuju za Hohlovec, gdje će dan kasnije igrati sa Slovačkom.

"Mislim da imamo velike šanse da pobijedimo u obje utakmice i samim tim da se plasiramo na prvenstvo, tako da idemo na obje pobjede", izjavio je Vuko Borozan za TVCG.

Nakon dva kola, Švedska je prva u našoj grupi sa dvije pobjede i 6 bodova, Rusija je druga sa dva remija u duelima sa Crnom Gorom i Slovačkom, koje imaju po poraz i neriješen rezultat.

Na šampionat Evrope u Hrvatkoj plasiraće se po dvije selekcije iz sedam grupa, kao i najbolja trećeplasirana.

Prilog Danila Petrovića, TVCG:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније