Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ zrkb.me ]

22. 05. 2017. 22:28   >>  22:14 3

NAJBOLJA MLADA IGRAČICA

Glasajte za Đinu, Emu, Itanu i Mateu

Portal Handball-Planet.com objavio je listu igračica koje su u konkurenciji za najbolju mladu igračicu svijeta za sezonu 2016/17 – u konkurenciji su četiri igračice Budućnosti, odnosno tri crnogorske i jedna hrvatska reprezentativka.

U konkurenciji su lijevo krilo Itana Grbić, lijevi bek Đurđina Jauković, pivot Ema Ramusović i srednji bek Matea Pletikosić.

Novinari iz Norveške, Danske, Španije, Francuske, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Argentine, Italije, Rusije i Bjelorusije odredili su 28 igračica, odnosno po četiri na svakoj poziciji, koje su u konkurenciji za prestižno priznanje.

Konačnu odluku o najboljoj mladoj igračici u sezoni 2016/17 će dati posjetioci sajta Handball-Planet.com.

U konkurenciji su igračice rođene 1995. godine i mlađe.

Glasanje je otvoreno do 31. maja.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније