Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

04. 06. 2017. 20:14   >>  19:47 7

SRUŠILI PSŽ

Vardar prvak Evrope u rukometu!

Rukometaši Vardara novi su prvaci Evrope, pošto su u finalu Lige šampiona večeras pobijedili Pari sen Žermen 24:23.

Veliku pobjedu makedonskoj ekipi donijeli su igrači iz Hrvatske. Luka Cindrić je vukao u finišu golovima, prodorima i iznuđenim isključenjima, a sve je krunisao Ivan Čupić golom u posljednjoj sekundi dramatične završnice. Naš Vuko Borozan je doprinio pobjedi Vardara s tri gola.

Vardar je bio u prednosti tokom većeg meča, a djelovalo je da Makedonci imaju sve u svojim rukama, pošto su na 90 sekundi prije kraja imali gol viška, igrača više i napad. Odigrana je akcija za krilo, ali je Dibirov sve promašio sa lijevog krila. Uslijedio je dugačak napad PSŽ-a koji je trajao više od 50 sekundi, a krunisao ga je golom Narsis.

Makedonci su pozvali tajmaut, a ostalo im je sedam sekundi za akciju. Odbrana Parižana je potpuno zaboravila na Čupića koji je dobio odličan ugao na desnom krilu i nije pogriješio, na prvu stativu iznenadio je Omejea i donio pobjedu.

Vardar je prvi put učestvovao na F4 i odmah je napravio veliko iznenađenje. Najefikasniji igrač je bio Dibirov sa sedam. Tri puta u strijelce su se upisali i Cindrić i Čupić. Pet golova na drugoj strani Nikole Karabatića, po četiri Hansena i Narsisa.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније