Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

16. 06. 2017. 19:04   >>  18:37 3

OGROMAN DOPRINOS

RSCG se zahvalio navijačima u Nikšiću

Rukometni savez Crne Gore zahvalio se navijačima u Nikšiću na podršci u meču protiv Švedske.

Crnogorski rukometaši duel su dobili 28:24.

"Punog srca i bez zadrške, sa željom da se u subotu zajedno radujemo plasmanu na EP, izražavamo zahvalnost navijačima u Nikšiću na ogromnoj podršci i suorganizaciji u velikoj pobjedi protiv selekcije Švedske. Istina je da naš muški seniorski nacionalni tim sjutra očekuje najvažnija utakmica u kvalifikacijama za odlazak na EP u Hrvatskoj, ali nikako i nikada nećemo zaboraviti snagu i energiju koju su navijači u Nikšiću bezrezervno, od prvog minuta, pružali igračima na terenu", piše u saopštenju RSCG.

Navodi se da je trijumf rukometne reprezentacije protiv Švedske pobjeda Crne Gore i da je slika iz Nikšića obišla rukometnu Evropu.

"Jedna od najvažnijih utakmica od obnove nezavisnosti i jedna od najvećih pobjeda protiv renomiranog rivala, ostvarena je zahvaljujući osmom igraču sa tribina. Rukometni poslenici ne pamte da je reprezentacija Švedske na poluvremenu ikada gubila 9 golova razlike, a u svemu tome ogroman je doprinos navijača crnogorske rukometne reprezentacije. Hvala zbog vjere,hvala za svaku emociju",piše u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније