Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

23. 06. 2017. 19:46   >>  08:34 6

ŽRIJEB ZA EP

"Lavovi" sa Slovenijom, Njemačkom i Makedonijom

Muška rukometna reprezentacija igraće u grupi C protiv Slovenije, Njemačke i Makedonije, odlučeno je na žrijebu za Evropsko prvenstvo. Šampionat će se igrati u Hrvatskoj od 12. do 28. januara naredne godine.

Slovenija koju sa klupe vodi Veselin Vujović je na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu osvojila bronzu, Njemačka je aktuelni prvak Evrope, dok je Makedonija na Mundijalu stigla do osmine finala.

"Lavovi" će četvrti put igrati na prvenstvu Starog kontinenta, a na prethodna tri nijesu upisali pobjedu.

U Norveškoj 2008. godine naša selekcija je zahvaljujući remiju sa Rusijom prošla u drugu fazu, a na kraju je zauzela 12. mjesto.

Šest godina kasnije u Danskoj, kao i Poljskoj 2016. godine Crna Gora je doživjela tri poraza u grupi i zauzela posljednje 16. mjesto.

Zagreb će ugostiti našu selekciju, Hrvatska će mečeve igrati u Splitu, domaćin B grupe će biti Poreč, dok će se utakmice D grupe igrati u Varaždinu.

Grupa A: Hrvatska, Island, Srbija, Švedska

Grupa B: Norveška, Austrija, Francuska, Bjelorusija

Grupa C: Slovenija, Crna Gora, Njemačka, Makedonija

Grupa D: Mađarska, Češka, Španija, Danska

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније