Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: B.V.

24. 06. 2017. 09:12 >> 08:45
2

VUJOVIĆ O ŽRIJEBU

Bolje CG i MKD, nego Švedska i Danska

Rukometna reprezentacija Crne Gore igraće na Evropskom prvenstvu u grupi sa Slovenijom, koju vodi Veselin Vujović, Cetinjanin, jedan od najboljih igrača svih vremena.

 

Vuja je nakon žrijeba rekao da nije prezadovoljan grupom, u kojoj su još Njemačka i Makedonija.

“Nijesam želio grupu sa timovima iz bivše Jugoslavije”, rekao je Vujović, ali i naglasio:

“Sa druge strane, ipak je prihvatljivije što smo sa Crnom Gorom i Makedonijom, a ne sa Švedskom ili Danskom. Njemačka nas je dobro zadužila, jer nam je u prošlosti nanijela nekoliko bolnih poraza. Ne želim da nas niko svrstava u grupu timova koji su sigurni učesnici druge faze, a ja se nadam ćemo proći grupu i prenijeti dosta bodova, što je od velike važnosti”, kazao je Vujović, prenosi reprezentacija.me.

Podsjećamo, Vujović je Slovenijom osvojio bronzu na posljednjem Svjetskom prvenstvo.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније