Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

objavio: S.V.

27. 06. 2017. 16:26 >> 21:30

POTREBNE JAKE UTAKMICE

Adžić: Dobili smo što smo htjeli

Selektor crnogorskih rukometašica Dragan Adžić rekao je da će jake utakmice na Svjetskom prvenstvu dobro doći njegovom timu kako bi sticao nepohodno iskustvo za naredna veklika takmičenja. On je istakao da je dobio sve što je priželjkivao uoči žrijeba.

"S obirom na poziciju i šešir u kojem smo bili, mogli smo proći bolje od ovoga. Htjeli smo da dobijemo što jaču grupu, da bi to bilo jedno pravo iskustvo pred izborna takmičenja kao što su Evropsko prvenstvo 2018. i Svjetsko prvenstvo 2019, rekao je Adžić za TVCG.

On je poručio da će "lavice" imati šta da pokažu na Svjetskom prvenstvu...

"Sve ono što smo željeli tu je, vjerujem da ćemo biti zdravi, te da ćemo biti iskusniji za utakmice u Ligi šamnpiona i kvalifikacione mečeve sa Slovačkom i da ćemo imati što da pokažemo na Svjetskom prvenstvu", zaključio je Adžić.

Rukometašice Crne Gore na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj igraće u C grupi, u Oldenburgu, sa Danskom, Rusijom, Brazilom, Japanom i Tunisom.

Šampionat u Njemačkoj bićeodigran od 1. do 17. decembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније