Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: S.V. [ Beta ]

30. 06. 2017. 09:19 >> 08:51

ŽRIJEB ZA LŠ

Budućnost u prvom šeširu

Rukometašice Budućnosti iz prvog šešira očekuju rivale u grupnoj fazi za narednu sezonu Lige šampiona, saopšteno je iz Evropske rukometne federacije (EHF). Na žrijebu koji će večeras biti održan u Ljubljani, u prvom šeširu, pored dvostrukog šampiona Evrope, su učesnici ovogodišnjeg finalnog turnira u Budimpešti – aktuelni šampion Evrope, mađarski Đer, makaedonski Vardar i rumunski CSM Bukurešt.

U drugom šeširu su norveški Larvik, ruski Rostov Don, danski Nikobing Falster i francuski Mec, dok iz trećeg šešira rivale čekaju njemački Bitinghajm, slovenački Krim, mađarski FTC i danski Midtjiland.

U četvrtom šeširu su poljska Vistal Gdinja, francuski Brest, te dva tima koja nastup u grupnoj fazi izbore kroz kvalifikacije.

Žrijeb za kvalifikacione turnire biće obavljen u četvrtak, 29. juna u Beču, a pobjednici kvalifikacionih turnira koji su na programu 9. i 10. septembra izboriće plasman među 16 najboljih timova Evrope.

Žrijeb će početi u 21 sat.

Timovi će biti podijeljeni u četiri grupe sa po četiri tima, a po tri prvoplasirana idu u glavnu fazu.

Grupna faza počinje 6. oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније