Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

23. 08. 2017. 18:17 >> 19:38

DVOGODIŠNJI UGOVOR

Damjanović potpisao za Pari Sen Žermen

Bivši rukometaš Sutjeske, Jovo Damjanović karijeru će nastaviti u Pari sen Žermenu, objavljeno je na zvaničnom sajtu francuskog rukometnog kluba.

Navodi se da je Damjanović potpisao dvogodišnji ugovor.

Damjanović, koji igra na poziciji pivota, ima 20 godina i bio je jedan od najvećih evropskih talenata na toj poziciji.

"Talentovani Crnogorac pojačaće konkurenciju i pomoći će da se konsoliduje pozicija pivota, doprinoseći većoj snazi napada klupskog viceprvaka Evrope", navodi se na facebook stranici Pari sen Žermena.

Damjanović, koji je sa Katarom 2015. godine osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu, skoro dvije godine imao je problema sa povredama.

Raskošan talenat i najavu povratka na veliku scenu potvrdio je na juniorskom Svjetskom prvenstvu u Alžiru.

"Veliko priznanje za mene. Ogroman korak u karijeri. Teško je naći riječi. Nijesam oklijevao ni trenutak u odluci da se priključim klubu koji u svojim redovima ima najbolje rukometaše na planeti i koji će ove godine jurišati na klupsku titulu prvaka Evrope", kazao je Damjanović nikšićkom portalu Onogošt.

On vjeruje da će napredovati i uklopiti se u tim.

"Period oporavka je bio težak, ali je sada iza mene", rekao je Damjanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније