Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Izvor: Mina; Objavio: I. P. ]

06. 10. 2017. 15:28 >> 14:58

ADŽIĆ O NOVOJ SEZONI

Cilj odigrati što više utakmica

Primarni cilj podmlađene ekipe Budućnosti u novoj sezoni Lige šampiona biće da odigra što više utakmica, kazao je trener podgoričkih rukometašica Dragan Adžić.

Budućnost će sjutra u Podgorici, u prvom kolu D grupe, ugostiti njemački Bitinghajm, a prenos je na Drugom kanalu Televizije Crne Gore.

Adžić je kazao da bi bilo fenomenalno kada bi se plasirali u Glavnu rundu.

"Primarni cilj je da odigramo što više utakmica u Ligi šampiona ove sezone, da talentovane rukometašice rastu kroz te utakmice. Bilo bi fenomenalno da izborimo Glavnu rundu. To je projekcija za ovu godinu i vjerujem da je možemo ostvariti. Imamo izuzetne protivnike u grupi, neće biti lako igrati ni sa jednom ekipom", rekao je Adžić na konferenciji za novinare.

On je kazao da vjeruje u dobru sezonu, navodeći da je neminovno da bude i padova u igri i trultatu.

"To je sezona koja će puno značiti djevojkama i koja će pokazati potencijal koji posjeduje. Posljednje dvije godine smo se maksimalno posvetili pripremi za ono što slijedi od sjutra. Vjerujem u dobar rad i odnos djevojaka, koji će rezultirati dobrom sezonom", kazao je Adžić.

On je naglasio da Budućnost već na startu očekuje težak rival, sa puno internacionalki. 

Kapiten Milena Raičević, koja igra 11. sezonu Lige šampiona, kazala je da je Bitinghajm prvak Njemačke i da je sastavljen od reprezentativki Njemačke, Danske i Holandije. 

"Ozbljna ekipa, dosta smo je analizirali. Vjerujem da ćemo igrati na pravi način. Počinje Liga šampiona i za nas je svaka utakmica praznik. Želja nam je da u svakoj damo maksimum", kazala je Raičević.

Talentovani bek Đurđina Jauković smatra da je odbrana ključ uspjeha u premijernom meču ove sezone.

"Ukoliko budemo igrali odbranu kao protiv Vardara u posljednjem meču možemo se nadati. Iz dobre odbrani i odbrane golmana kreće i dobra tranzicija", kazala je Jauković.

Duel, kojom će Budućnosti početi 22. sezonu u najkvalitetnijem klupskom rukometnom takmičenju u Evropi, počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније