Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

07. 10. 2017. 20:44   >>  20:13 1

LIGA ŠAMPIONA

Budućnost lako izašla na kraj sa Bitinghajmom

Rukometašice Budućnosti ostvarile su pobjedu na startu nove sezone Lige šampiona.

Budućnost je večeras u Podgorici, u prvom kolu D grupe, pobijedila njemački Bitinghajm 32:24 (17:10).

Podmlađeni crnogorski prvak iznenadio je i potpuno nadigrao favorizovanog rivala, tokom cijelog meča bio je u vođstvu, koje je iznosilo i devet golova.

Bitinghajm je sredinom drugog poluvremena uspio da zaostatak smanji na četiri gola, ali ne i da ugrozi trijumf domaćina.

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Đurđina Jauković sa devet, Milena Raičević postigla je šest, Đurđina Malović pet, a gol manje Sanja Premović.

U njemačkom sastavu najbolja je bila Karolina Kutlač-Gloc sa pet, dok su se po četiri puta u listu strijelaca upisale Kris Rozemalen, Kristin Nina Miler i Kim Naidžiniavicius.

U drugom meču te grupe Mec će sjutra ugostiti norveški Vipers.

Budućnost će u drugom kolu, 14. oktobra, biti gost Vipersa.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније