Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Mina

19. 10. 2017. 14:01   >>  13:31 4

UTAKMICA U SUBOTU

Adžić: U Mecu popraviti utisak

Trener Budućnosti Dragan Adžić kazao je da vjeruje da podgorički neće ponoviti loše izdanje protiv Vajpersa i da će protiv Meca popraviti utisak.

Budućnost i Mec odigraće u subotu utakmicu trećeg kola D grupe Lige šampiona. Budućnost je u prva dva kola ostvarila polovičan učinak, savladala je pred svojim navijačima Bitighajm 32:24, dok je kao gost poražena od norveškog Vajpersa 29:19.

Adžić je kazao da vjeruje da su njegove izabanice izvukle pouke iz poraza u Norveškoj i da u kompletnom sastavu mogu da odigraju dobar meč.

On je podsjetio da su Budućnost i Mec i prošle sezone bili rivali u grupi i da su obje ekipe slavile pred svojim navijačima (21:19 u Podgorici i 28:25 u Mecu).

Mec je u prva dva kola ostvario maksimalan učinak – na svom terenu savladao je Vajpers (30:22), dok je u gostima slavio protiv Bitighajma (30:26).

Adžić je naglasio da su izdanja i rezultati Meca prošle i ove sezone najbolja potvrda kakav ispit očekuje njegov tim u Francuskoj.

On je podsjetio da je Mec prošle sezone, osim Budućnosti, savladao Đer i Vardar.

"To je potvrda kvaliteta, ali i kontinuiteta dobrog rada u klubu. Za nas je u ovom trenutku najvažnije da povratimo samopouzdanje nakon poraza od Vajpersa. Pad je bio očekivan, ali sigurno ne u onoj mjeri, to sam i upozoravao nakon odličnog izdanja protiv Bitighajma. Vjerujem da smo izvukli pouke iz poraza u Norveškoj i da sada znamo kako se mora igrati u gostima", rekao je Adžić u izjavi za zvanični sajt kluba.

On je istakao da vjeruje da će im iskustvo iz prošle sezone biti od koristi. Adžić je naglasio da nije uspio da pripremi igračice za izdanje norveškog tima, koji je bio pod imperativom pobjede nakon dve vezana poraza.

"Vajpers ima vrhunske i ostvarene igračice, a njihovo iskustvo je bilo evidentno i to im je donijelo ubjedljivu pobjedu. Nijesmo imali adekvatan odgovor na njihovu agresivnost i to nas je odvelo u minus koji nije lako nadoknaditi. Morali smo bolje u velikom broju segmenata, a naročito zbog činjenice da smo igrali u gostima. To je bio prvi meč u gostima ove generacije na vrućem terenu i protiv kvalitetnog protivnika, pa vjerujem da neke slabosti koje smo iskazali u Norveškoj, nećemo ponoviti u duelu protiv Meca", zaključio je Adžić.

Duel Meca i Budućnosti biće odigran u subotu, u 17 sati i 30 minuta. Dan kasnije (17 sati) sastaće se Vajpers i Bitighajm.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније