Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

13. 12. 2017. 18:04 >> 17:32
6

RADIČEVIĆ PORUČILA

Djevojke nijesu lavice nego lavovi

Jovanka Radičević je poručila da je ponosna na svoje saigračice iz reprezentacije i zahvalila se svima na podršci. Ona je istakla da su djevojke lavovi, a ne lavice.

Crna Gora je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva poražena od Francuske (25:22).

“Biti dio ovog tima je čast i privilegija. Hvala na 23 prelijepa dana, bilo je emocija, smijeha, suza…možda smo mogli korak više, ali sam ponosna na vas i veliko hvala svima na podršci i kad smo pobijeđivali i gubili i veliki pozdrav za sve koji su nas kući poslali posle Japana i nazvali nas L od lavica, a ove djevojke nisu lavice nego lavovi, a miševi ostaju miševi.”, napisala je Radičević na svom Fejsbuk profilu.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније