Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

05. 01. 2018. 22:45 >> 22:24

SANJA PRVU POBJEDU

Đukić: Ovaj tim zaslužuje podršku

Selektor rukometaša Crne Gore Dragan Đukić poručio je da njegov tim zaslužuje podršku ljubitelja rukometa u našoj zemlji.

"Imamo još sedam dana za završnu glazuru i na završnom uigravanju taktičkih zamisli. Najvažnije je da je izdanje u Splitu potvrda da ovaj tim treba da dobije podršku ljubitelja rukometa, ali i sporta u Crnoj Gori, jer smo pokazali da smo tim, da smo zasluženo na Evropskom prvenstvu i da imamo pokriće da sanjamo i prvu pobjedu. Nijesmo koristili Grbovića koji radi u punom kapacitetu sa ostatkom tima i vjerujem da ću imati slatke muke da odaberem 18 momaka koji će putovati u Zagreb”, rekao je Đukić.

Crna Gora je izgubila od Hrvatske u Splitu 25:22 u generealnoj provjeri pred početak Evropskog prvenstva.

Selektor je istakao da je zadovoljan igrom , ali da ima još segmenata koji mogu da se poprave...

"Izabrali smo sa kim ćemo da se junačimo pred Evropsko prvenstvo i odabrali smo Hrvatsku za generalnu probu. Ponosan sam što su i oni izabrali nas, što je potvrda da smo i prošle godine pokazali odlično izdanje na "Kroacija kupu", a i večeras smo bili na visokom nivou. Ima segmenata u igri koji mogu da budu na višem nivou, ali bilo je evidentno da su obje ekipe u punim pripremama i da su igračima teške noge”, rekao je srpski stručnjak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније