Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

09. 01. 2018. 19:30   >>  18:57

EVROPSKO PRVENSTVO

Crna Gora neće igrati u Zagrebu?

Odigravanje utakmica Evropskog prvenstva u Zagrebu pod znakom pitanja je samo tri dana prije početka šampionata, pošto se Ingra, koja je gradila „Arenu“, sprema da zatvori vrata te dvorane, prenose hrvatski mediji.

Razlog za takve prijetnje što Zagrebački holding nije plaćao zakup hale. Iz Ingre tvrde da Zagreb već mjesecima odugovlači sa isplatom dugovanja, kao i da postoji dug od milion i 400 hiljada kuna, što je oko 190 hiljada eura, nastao posluhe Svhetskog prvenstva 2009. godine koji nikada nije plaćen, prenosi N1.

Prema ugovoru, prijestonica Zagreba i Vlada Hrvatske je trebalo da preko Holdinga plaćaju zakup, ali firma koja je gradila „Arenu“ tvrdi da taj dogovor nije ispoštovan.

U prijestonici Hrvatske smještena je grupa C u kojoj se nalaze Crna Gora, Makedonija, Slovenija i Njemačka, a u njoj će biti odigrana i sama završnica šampionata.

Za sada nema informacija šta će se desiti ukoliko zaista utakmice ne budu mogle da budu igrane u „Areni“. Kompletan donji sektor najveće dvorane u Zagrebu je rasprodat, a najveći broj navijača očekuje se iz Slovenije.

Evropsko prvenstvo na programu je od 12. do 28. januara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније