Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

10. 01. 2018. 12:46 >> 12:13

VUJOVIĆ RAZOČARAN

Slovenci na EP, ipak, bez Doleneca

Slovenačka rukometna reprezentacija na predstojećem Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj neće moći računati na Juru Doleneca.

Član Barselone je krajem prošle godine operisao koljeno i njegov nastup na Evropskom prvenstvu bio je pod znakon pitanja sve do juče, kada je ustanovljeno da koljeno, ipak, nije spremno za napore.

Treća reprezentacija svijeta je tako i definitivno ostala bez svog ponajboljeg igrača, a zbog cijele situacije je razočaran i selektor Veselin Vujović, prenosi Sportsport.ba.

"Bojali smo se toga i to se dogodilo. To je veliki gubitak za našu reprezentaciju, ali će sada mladi igrači imati priliku da se dokažu i na najbolji način nadoknade njegov izostanak", kazao je Vujović.

Utučen je i sam Dolenec...

"Jako sam razočaran, jer ne znam da li ću ikad imati priliku igrati na takmičenju tako blizu svoje zemlje pred tako velikim brojem navijača. Vjerujem da će momci odigrati dobro prvenstvo", kazao je

Osim Doleneca, od slovenačkih rukometaša Evropsko prvenstvo će propustiti i pivot Matej Gaber.

Slovenija je smještena u grupi C, sa Crnom Gorom, Makedonijom i Njemačkom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније