Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: P.R.

12. 01. 2018. 13:25 >> 12:59

GRBOVIĆ PORUČIO

"Uvijek smo bili jači od problema"

Navikli smo da idemo sa nekim problemima na prvenstva, ali uvijek smo bili jači od njih, tako da vjerujem da će i sada biti tako, poručio je rukometni reprezentativac Crne Gore, Nemanja Grbović.

Jedan od onih koji će igrati za Crnu Goru i kada nijesu potpuno oporavljeni je veliki borac Nemanja Grbović. Naš pivot se nedavno vratio treninzima poslije tromjesečne pauze…

“Iskreno sada sam spreman 70 odsto, ali mislim da ću biti spreman za prvenstvo, iako ću igrati pod malim bolovima”, rekao je Grbović za Arenu.

Koliko su povrede uticale na “lavove”?

“Mi smo navikli da ide mo sa nekim problemima, ali uvijek smo bili jači od njih, tako da vjerujem da će i sada biti tako”, dodao je Grbović.

O rivalima na Evropskom prvenstvu Grbović je rekao…

“Njemci su se sigurno dobro spremali za nas, jer znaju kakva smo ekipa. Slažem se sa selektorom da je Makedonija šansa, ali mi čemu u svaku utakmicu ući sa istim ambicijama”, zaključio je Grbović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније