Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

12. 07. 2013. 17:44 >> 17:44

PRIORITET

Parker: Želimo titulu na EP

Francuski košarkaš, Toni Parker, rekao je danas da će se njegova reprezentacija juriti zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

"Borićemo se za titulu. To je ono što svako želi. Nakon što smo 2005. godine osvojili bronzu i srebro 2011, nadamo se da ćemo kući odnijeti zlato. Francuska košarka zaslužuje zlato. To je nešto što sam sanjao i daću sve od sebe da osvojim trofej za svoju zemlju", rekao je Parker za sajt FIBA.

Francuski superstar je istakao da je smotra najboljih reprezentacija Starog kontinenta apsolutni prioritet u narednom periodu.

"Evrobasket je moj prioritet. Moramo dobro da igramo u Sloveniji i da se borimo za kontinentalnu titulu. Sigurno da je važno i obezbijediti mjesto na Svjetskom prvenstvu naredne godine, ali sad sam fokusiran samo na sljedeće takmičenje. Sve se dešava u svoje vrijeme", rekao je igrač San Antonija.

Evropsko prvenstvo u košarci odigraće se od 4. do 22. septembra u Sloveniji. Francuska će se takmičiti u Grupi A sa Ukrajinom, Velikom Britanijom, Njemačkom, Izraelom i Belgijom.

Parker se osvrnuo i na sezonu u NBA ligi gdje je njegova ekipa San Antonija poražena u finalu od Majamija sa 4:3, iako je vodila 3:2.

"Imali smo sjajnu sezonu, čak iako smo izgubili u finalu. Niko nije očekivao da ćemo igrati finale, a mi smo gotovo osvojili titulu. Utakmice su bile nevjerovatno dobre i oba tima su mogla da osvoje prsten. Majami je nejverovatan tim i pobijedio je u sedmoj utakmici. Detalji su odlučili i pobjednik je riješen u posljednjem minutu posljednje utakmice", rekao je Parker.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније