Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

15. 01. 2018. 22:25 >> 21:57

TRILER SA NJEMCIMA

Sloveniji ukraden trijumf, Česi iznenadili Dance

Rukometaši Slovenije i Njemačke igrali su neriješeno 25:25 u meču drugog kola grupe C Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.

Slovenija je furiozno odigrala prvo poluvrijeme, imala je i šest golova prednosti (15:9), da bi Njemci u nastavku preokrenuli. U finišu je viđena drama. Na ulasku u posljednji minut, Kavtičnik je pogodio iz sedmerca 24:23, a Slovenci su uz to dobili igrača više.

Njemci su krenuli u napad bez golmana i poravnali preko Paula Druksa na 12 sekundi prije kraja. Slovenci su odigrali brzi centar, nakon kojeg je pogodio Janc. 

Međutim, litvanski arbitri su nakon toga gledali snimak i isključili Blagotinšeka, jer je navodno ometao izvođenje lopte sa centra.

Njemci su automatski dobili sedmerac, koji je Rajhman realizovao.

Zarabec je bio najefikasniji u redovima "dežele" sa pet golova, po četiri su postigli Janc, Borut Mačkovšek i Blagotinšek.

Kod Njemaca se istakao Uve Genshajmer sa sedam, po četiri su dali Rajhman i Patrik Grecki.

U Grupi D, Danska je bila favorit protiv Češke, ali ulogu favorita nije uspjela da opravda.

U veoma neizvjesnom meču, Češka je tek u finišu uspjela da ovjeri pobjedu.

Španije je ranije večeras sa 27:25 pobijedila Mađarsku, pa je tako na prvom mjestu sa dva trijumfa, odnosno četiri boda, dok Danska i Češka imaju dva manje, a Mađarska je četvrta bez bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније