Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Beta ]

18. 01. 2018. 22:40 >> 22:11

EVROPSKO PRVENSTVO

Hrvatska u dramatičnoj završnici do pobjede

Rukometna reprezentacija Hrvatske pobijedila je večeras u Zagrebu selekciju Bjelorusije sa 25:23 (15:12) u prvom kolu druge faze Evropskog prvenstva.

Hrvatska sada ima četiri boda u Grupi I, dok je Bjelorusija i dalje bez bodova.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Luka Stepančić i Marko Mamić sa po pet golova, Luka Cindrić je postigao gol manje, a Zlatko Horvat je meč završio sa tri pogotka.

U redovima Bjelorusije najbolji je bio Andrej Jurinok sa šest golova.

Hrvatska je kontrolisala utakmicu, ali je u samoj završnici dozvolila Bjelorusima da se vrate u meč i umalo domaćin šampionata Evrope nije ostao bez boda.

Bjelorusija je imala loptu na minut i po prije kraja, nije pogodila, a onda je nešto više od minut prije kraja pogodio Cundrić za 24:23. Rukometaši Bjelorusije nijesu iskoristili posljednji napad, a Marko Kopljar je nakon toga samo potvrdio pobjedu Hrvatske.

Hrvatska u narednom meču Grupe I igra protiv Norveške, a Bjelorusija protiv Švedske.

Rukometaši Norveške su ranije danas pobijedili Srbiju sa 32:27.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније