Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: P.R. [ Mina ]

02. 02. 2018. 13:19   >>  13:39

ZOGBI DE PAULA

"Želimo pozitivan rezultat"

Budućnost pred svojim navijačima i protiv Tiringgera želi da odigra najbolje što može i dođe do pozitivnog rezultata, kazala je golmanka podgoričkog rukometnog kluba Budućnost Darli Zogbi de Paula.

Budućnost će u subotu, u utakmici drugog kola Glavne runde Lige šampiona, ugostiti njemački Tiringer.

Zogbi De Paula kazala je da je najbitnije da Budućnost bude fokusirana na svoju igru.

"Veoma važan meč za nas. Najbitnije je da odigramo najbolje što možemo da bi došli do pobjede. Tiringer je dobar tim, sa dosta iskusnih igračica. Moramo biti skoncentrisane tokom cijelog meča, da razmišljamo samo o našoj igri i jedino tako možemo doći do pozitivnog rezultata", kazala je Zogbi De Paula.

Ona je istakla da Budućnost ima mladu ekipu bez dovoljno iskustva.

"Cilj nam je da iz meča u meč budemo bolji. Imamo loše iskustvo iz meča protiv Ferencvaroša, ali želimo da izvučemo pouke. Pred domaćom publikom želja nam je da odigramo najbolje što možemo i dođemo do pozitivnog rezultata", kazala je Zogbi De Paula.

Hrvatska internacionalka u podgoričkom timu, Matea Pletikosić kazala je da Budućnost očekuje težak zadatak, navodeći da je Tiringer kvalitetan tim, sa dosta dobrih i iskusnih igračica.

"Igraju bolje nego prošle sezone. Mlada smo ekipa, ali smo puno puta dokazali i pokazali da se možemo nositi sa dobrim ekipa i igrati protiv dobrih igrača. Moramo ući u meč sa velikom željom i energijom, ispoštovati sve dogovore i vjerujem da tada rezultat neće doći u pitanje. Izvukli smo pouku iz Dabaša, morao se dobro pripremati za Tiringer", rekla je Pletikosić.

Ona smatra da je Ferencvaroš bolji od Tiringera, ali da se ni njemački tim ne smije potcijeniti.

Podgorički klub saopštio je da je nastup Eme Ramusović neizvjestan, kao i da Tatjana Brnović zbog zdrastvenih tegoba trenira smanjenim intenzitetom.

Budućnost je na startu Glavne runde poražena od Ferecvaroša 34:26, dok je Tiringer u njemačkom derbiju slavio 28:26.

Budućnost i Tiringer odigraće deveti međusobni duel u zvaničnim međunarodnim takmičenjima.

Budućnost je dobila sedam, dok je u jednom duelu slavio njemački tim. U dvorani Morača domaćin je trijumfovao u sva četiri meča.

Prošle sezone Budućnost je dobila oba meča, 28:19 u Podgorici, a u gostima 32:26.

Duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније