Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

03. 02. 2018. 20:37   >>  20:38

BLIZU ČETVRTFINALA

Budućnost preslišala Tiringer

Rukometašice Budućnosti pobijedile su večeras u Podgorici ekipu Tiringera 29:21 (15:12), u utakmici drugog kola Glavne runde Lige šampiona.

To je prvi trijumf Budućnosti u drugoj fazi takmičenja, nakon što je na startu Glavne runde poražena od Ferecvaroša 34:26.

Podgorički tim tokom cijelog meča bio je u vođstvu, koje je sredinom prvog poluvremena iznosila šest golova.

Njemački vicešampion je početkom drugog poluvremena uspio da zaostatak smanji, ali je domaćin do polovine drugog dijela vratila prednost na deset golova i praktićno riješio sve dileme.

Najefikasnija u pobjedničkom timu, na čijem se golu istakla Darli Zogbi De Paula, bila je Đurđina Malović sa sedam, Milena Raičević postigla je šest, dok su po gol manje postigle Đurđina Jauković i Itana Grbić.

U njemaačkom timu najbolja je bila Iveta Luzumova sa osam pogodaka.

Za sjutra zakazani su dueli Bitighajma i Vardara, odnosno Meca i Ferencvaroša.

Budućnost će u trećem kolu 10. februara, biti gost Vardara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније