Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

19. 03. 2018. 12:15   >>  12:29 2

SPISAK ZA EHF NEDJELJU

Branko Vujović ponovo u reprezentaciji

Selektor muške rukometne reprezentacije Crne Gore, Dragan Đukić objavio je spisak igrača za EHF nedjelju i duele sa Bosnom i Hercegovinom (BIH).

EHF nedjelja na programu je od 2. do 8. aprila.

Đukić je pozvao 20 rukometaša.

Od igrača koji su nastupali na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj nema Rada Mijatovića, Vladana Lipovine i Nebojše Simovića, kao i Vuka Borozana koji je šampionat propustio zbog povrede.

Ponovo je u nacionalni dres pozvan Branko Vujović, igrač Kielcea koji je na pozajmici u Celju. On je ove sezone bio jedan od najboljih igrača Celja u Ligi šampiona, postigao je čak 35 golova, a imao je paklenu konkurenciju u ekipi aktuelnog prvaka Slovenije.

 

Na spisku su:

golmani - Nebojša Simić (Melsungen/GER), Mile Mijušković (Benidorm/ESP) i Vuko Borilović (Nes Tziona/ISR);

krila - Miloš Vujović (Tatabanja/HUN), Milan Popović (Bez kluba), Marko Lasica (Politehnika/ROU), Mirko Radović (Cegled/HUN) i
Igor Radojević (Eger/HUN);

pivoti - Nemanja Grbović (Cegled/HUN), Vuk Lazović (Calarasi/ROU) i Marko Čampar (Vaslui/ROU);

bekovi - Vasko Ševaljević (Tuluz/FRA), Miloš Božović (Tatabanja/HUN), Stevan Vujović (Konstanca/ROU), Žarko Pejović (Gorenje/SLO), Božo Anđelić (Ferencvaroš/HUN), Bogdan Petričević (Olimpijakos/GRE), Stefan Čavor (Veclar/GER), Ivan Perišić (Cegled/HUN) i Branko Vujović (Celje/SLO).

Reprezentacija će se okupiti 2. aprila, a tokom EHF nedjelje odigraće dvije prijateljske utakmice sa selekcijom BIH u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније