Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

19. 03. 2018. 18:01 >> 18:04

PETROVIĆ PORUČILA

"Maksimalno posvećena klubu"

Novoizabrana predsjednica Budućnosti, Radmila Petrović kazala je da će u narednom periodu maksimalno biti posvećena ženskom rukometnom klubu, ali da će se uvijek naći prostora i vremena za Crnogorski olimpijski komitet (COK).

Ona je danas bila gost predsjednika COK-a Dušana Simonovića.

Simonović je podsjetio da je Petrović bila dio srebrne reprezentacije sa Olimpijskih igara u Londonu 2012.godine i aktivno učestvovala u projektima Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Petrović je u dresu reprezentacije bila prvakinja Evrope, a njena trofejna karijera vezana je za ŽRK Budućnost, sa kojim je dva puta osvajala Ligu šampiona.

Simonović je naglasio da će saradnja ubuduće nastaviti i kroz njen angažman sa Ženskom rukometnom reprezentacijom Crne Gore, u susret narednim Olimpijskim igrama u Tokiju.

"Petrović je u svakom smislu dobar primjer mladim ženama u Crnoj Gori. Vrhunski sportista i privržena majka, kojoj je porodica, koja je i osnovni temelj svakog društva, bila prioritet. Ovim njenim novim angažmanom dokazuje da žene u Crnoj Gori danas uspješno prave balans između privatnog i poslovnog, odnosno da posvećenost i ljubav prema tome što radite i što jeste, umanjuje mogućnost za zapostavljanje bilo kog segmenta", kazao je Simonović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније