Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavila: M.L.B. [ Mina ]

05. 04. 2018. 14:33 >> 14:28

IGRAČICE PORUČILE

Đer favorit, nećemo se predati

Đer je zvanični šampion i favorit u četvrtfinalnom dvomeču, ali se Budućnost ne boji i neće se predati, već će sve učiniti da pruži što jači otpor, kazala je kapiten podgoričkog rukometnog kluba Milena Raičević.

Budućnost i Đer odigraće u subotu u Podgorici prvi meč četvrtfinala Lige evropskih šampiona. Raičević je kazala da će to biti velika utakmica, koju su u podgoričkom timu priželjkivali od početka sezone.

"Možda je to bilo na početku sezone nezamislivo, ostvariti sa mladom ekipom, ali uspjeli smo da napravimo korak više od zacrtanog. Želimo da i dvije utakmice sa Đerom odigramo na našem maksimumu, da pokažemo želju i energiju, koju smo prikazivali i u prethodnim utakmicama. To je jedini način da pružimo otpor tako jako ekipi, po meni najboljoj u Ligi šampiona ove sezone", rekla je Raičević na konferenciji za novinare.

Ona je naglasila da je Đer vrhunska ekipa, sastavljena od vrhunskih igrača.

"Ne bojimo se nikoga, pa ni Đera. Igraćemo ono što smo igrali i do sada, vjerujem da ćemo im na neki način pružiti otpor, iako će to biti teško. Đer je možda i jedina ekipa, od četiri favorita, koja ima sistem. To je za ekipu velika stvar, kod njih se igrači uklapaju u sistem, a ne da se ekipa prilagođava igraču", kazao je Raičević.

Lijevi bek Đurđina Jauković, kazala je da je Budućnost imala dosta vremena da se spremi za Đer, navodeći da im je u pripremi mnogo pomogla i utakmica sa Vardarom.

"Đer je vrhunska ekipa i favorit za osvajanje Lige šampiona, sa igračicama koje su osvojile sve što se moglo osvojiti. Mogu da obećam da ćemo se boriti od prvog do posljednjeg minuta, da ćemo dati svoj maksimum. Bez obzira na epilog četvrtfinalnih duela za nas će to biti veliko iskustvo, koje će za nas sve mnogo značiti", kazala je Jauković.

Duel u dvorani Morača počeće u subotu 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније