Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: P.R. [ Mina ]

07. 04. 2018. 08:30   >>  08:24 1

DOČEKUJU ĐER

Adžić: Budućnost već ostvarila veliki rezultat

Budućnost je plasmanom u četvrtfinale već ostvarila veliki rezultat, a protiv Đera želi da pruži maksimum I da bude ravnopravan rival favorizovanom protivniku, kazao je trener podgoričkih rukometašica Dragan Adžić.

Budućnost i Đer odigraće u subotu u Podgorici prvi meč četvrtfinala Lige evropskih šampiona.

Adžić je kazao da je Đer najbolja ekipa, sa tri osvojene Lige šampiona u posljednjih pet godina.

“Mi smo od početka sezone željeli da dođemo u situaciju da igramo u četvrtfinalu sa Đerom. Nama se to ispunilo. Ekipa je pozitivno reagovala na to, radi dobro i dočekujemo Đer sa željom da pružimo svoj maksimum. Zdrastveni bilten je dobar, možda i najbolji u posljednje vrijeme”, kazao je Adžić.

Budućnost je kao četvrtoplasirana u grupi 2 Glavne runde izborila plasman u četvrtfinale, dok je Đer osvojio prvo mjesto u grupi 1.

Podgorički tim je u dosadašnjih 12 mečeva ove sezone upisao pet pobjeda i sedam poraza, dok je mađarski tim doživio samo dva poraza, uz deset pobjeda.

Predstojeći duel biće 18. međusobni okršaj najuspješnijeg crnogorskog i mađarskog kluba u evropskim takmičenjima.

Đer je u dosadašnjim međusobnim duelima upisao deset pobjeda, četiri su završena remijem, dok je Budućnost slavila u tri duela.

Crnogorski šampion izašao je kao pobjednik u dva od tri dosadašnja finala – 2006. nakon remija u Podgorici, trijumf u Đeru donio je trofej Kupa pobjednika kupova, dok je 13. maja 2012. godine u Glavni grad stigao trofej Lige šampiona nakon što su izabranice Dragana Adžića nadoknadile minus od dva gola iz prvog meča.

Đer je slavio u finalu Lige šampiona 2014. godine, a bio je uspješniji i u polufinalnim duelima na posljednja dva završna turnira u Budimpešti 2016. i 2017.

Duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније