Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Beta ]

20. 04. 2018. 17:09 >> 17:02

IMA UGOVOR DO 2021.

Borozan demantuje da je potpisao za Kjelce

Rukometaš makedonskog šampiona Vardara Vuko Borozan negirao je danas da je dogovorio prelazak u poljski tim Kjelce.

“Imam dogovor sa Vardarom do 2021. i ni sa kim nijesam pregovarao, niti me je bilo ko pitao u vezi toga kako ću nastaviti karijeru. Nijesam znao da sam potpisao za Kjelce”, rekao je Borozan za Makedonski sport (sport.com.mk).

Taj portal podsjeća da su poljski mediji prije nekoliko dana najavili da će lijevi bek Vardara, jednu sezonu pred završetak ugovora sa skopskim klubom (2020) preći u Kjelce kao zamjena za Mihaila Jureckog, koji odlazi u Flenzburg.

Crnogorski rukometaš Vuko Borozan je jedan od pet igrača Vardara koji je Evropska rukometna federacija (EHF) nominovala za "ol-star tim" ovogodišnje Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније