Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

29. 06. 2018. 13:50   >>  13:39

LIGA ŠAMPIONA

Budućnost protiv Meca, Odenzea i Larvika

Rukometašice Budućnosti u Ligi šampiona naredne sezone igraće u grupi A sa francuskim Mecom, danskim Odenzeom i norveškim Larvikom, odlučeno je žrijebom koji je obavljen u Beču.

U B grupi igraće Rostov (Rusija), Kopenhagen (Danska), Savehof (Švedska) i Brest (Francuska), dok su rivali u C grupi Đer (Mađarska), Tiringer (Njemačka), Krim (Slovenija) i pobjednik drugog kvalifikacionog turnira na kojem će igrati Krajova (Rumunija), Podravka (Hrvatska), Muratpaša (Turska) i Jagodina (Srbija).

Grupu D čine CSM Bukurešt (Rumunija), Vajpers (Norveška), FTC (Mađarska) i pobjednik prvog kvalifikacionog turnira na kojem će igrati Bitighajm (Njemačka), Lublin (Poljska), Salerno (Italija) i Bera Bera (Španija).

Kvalifikacioni turniru na programu su od 7. do 9. septembra.

Pobjednici turnira izboriće plasman u grupnu fazu, koja će startovati od 5. do 7. oktobra.

Plasman u glavnu rundu izboriće po tri prvoplasirana tima iz svih grupa.

U glavnoj rundi ukrštaju se tri prvoplasirana tima iz grupe A i B, odnosno iz grupa C i D.

Žrijebu u Beču prisustovala je predsjednica ŽRK Budućnost Radmila Petrović.

Kuglice su izvlačili legendarni francuski golman Tjeri Omeje i Eduarda Amorim, koja je četiri puta u klupskoj istoriji osvajala titulu klupskog prvaka Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније