Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

24. 08. 2018. 18:10 >> 17:54

RAIČEVIĆ PORUČILA

Biću spremna za start Lige šampiona

Kapiten Budućnosti, Milena Raičević kazala je da je srećna što je ponovo na treninzima sa ostatkom tima i da očekuje da će biti spremna za početak Lige šampiona početkom oktobra.

Raičević je istakla da se oporavila od povrede ramena desne, šuterske ruke i da se polako vraća u takmičarsku formu.

"Srećna sam što sam ponovo na treninzima sa ostatkom tima i što je iza mene period oporavka od povrede. Boravila sam u Holandiji gdje sam imala odlične uslove za oporavak i vjerujem da ću uz rad odvojeno od tima, ali i zajedno sa saigračicama kada za to budem spremna u punom kapacitetu, dostići željeni nivo forme", kazala je Raičević u izjavi za zvanični sajt kluba.

Ona nije željela da se bavi projekcijama kada će biti na željenom nivou, navodeći da je mnogo važnije da postepeno podiže formu i da ne žuri ni u jednoj fazi povratka u takmičarski ritam.

"Do početka oktobra i starta Lige šampiona je dovoljno vremena i vjerujem da ću biti spremna za te izazove koji su uvijek prioritet za naš klub", kazala je Raičević.

Ona smatra da će 11 utakmica u pripremnom periodu biti dovoljno da Budućnost dostigne željenu formu za početak Lige šampiona.

Prema njenim riječima, povratak tri iskusne crnogorske igračice Anđele i Katarine Bulatović i golmana Marine Rajčić, uz iskustvo koje je mlada ekipa stekla u prošloj sezoni, trebalo bi da donese i ostvarenje cilja – korak više u Ligi šampiona u odnosu na prošlu sezonu kada je izboren plasman u četvrtfinale.

"Vjerujem da će forma iz utakmice u utakmicu u pripremnom periodu da ide uzlaznom putanjom i da ćemo se uigrati do početka Lige šampiona. Mlade igračice su iskusnije za sezonu, a uz tri iskusne igračice koje su ponovo sa nama, sigurna sam da će i meni i ostatku tima biti lakše u sezoni koja je pred nama. Tako bi moralo da bude i to bi trebalo da donese i korak više u odnosu na prošlu sezonu koja je takođe, bila uspješna. Moramo da idemo korak po korak jer samo tako možemo ostvariti zacrtane ciljeve", zaključila je Raičević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније