Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

24. 08. 2018. 20:46   >>  20:47 5

PRIJATELJSKI MEČ

Budućnost poražena od Đera

Rukometašice Budućnosti poražene su večeras od zvaničnog prvaka Evrope, ekipe Đera 31:22 (14:14), u prvom od dva kontrolna duela u Mađarskoj.

Pobjednik duela odlučen je u posljednjih 20 minta utakmice, nakon serije domaćina od 10:1.

Budućnost je dobro počela meč, na poluvremenu bilo je 14:14, a u 38. minutu imala je prednost od tri gola (18:15).

Uslijedila je serija domaćina za potpuni preokret i prednost od šest golova (25:19).

Đer je do kraja uspio i da uveća prednost.

Najefikasnije u pobjedničkom timu bile su Anita Gorbic i Eduarda Amorin sa po šest golova, dok je Veronika Kristijansen postigla četiri gola.

U podgoričkom timu najbolja je bila Kristina Laslo sa osam golova.

"Veoma sam zadovoljan što smo u prilici da zajedno treniramo i igramo protiv Đera, to nam puno znači jer se radi o najboljem timu u Evropi. Uvijek je korisno odmjeriti snage protiv Đera i trudili smo se da i ovaj duel iskoristimo na najbolji mogući način. Odnosom i prikazanim u prvih 40-ak minuta sam zadovoljan. Rezultat je mogao da bude bolji, ali treba imati u vidu to da mi do prve utakmice imamo još šest, a Đer još samo sedmicu. To je razlika koja se na kraju prikazala u konačnom rezultatu. Djevojke su ispoštovale sve što je dogovoreno i pružile maksimum u ovom trenutku. Nastavljamo sa pripremama i okrećemo se duelu protiv Erda. U pripremnom periodu sve ide kako je i planirano iako rezultat duela protiv Đera to možda i ne pokazuje", kazao je trener Adžić nakon meča.

Nova provjera za podgoričke rukometašice na programu je u nedjelju protiv Erda.

Budućnost je doživjela peti poraz u šestom pripremnom meču.

Izgubila je od CSM Bukurešta u Kolašinu i Podgorici, kao i od Krima i Lokomotive Zagreb na turniru Vinko Kandija u Ljubljani.

Jedini trijumf upisala je protiv Podraavke na turniru posvećenom trofejnom stručnjaku.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније