Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ rtcg.me, Objavio: G.Š. ]

12. 09. 2018. 10:01   >>  11:05

LIGA ŠAMPIONA

Crnogorci sude PSŽ-u

Crnogorske sudije Ivan Pavićević i Miloš Ražnatović dijeliće pravdu u meču 1. kola Lige šampiona u rukometu, između ukrajinskog prvaka Motora i najbogatijeg tima na svijetu.

Iako nemamo predstavnika u Ligi šampiona u rukometu, Crnoj Gori je i ove godine ukazana velika čast izborom dvojice naših internacionalnih sudija da sude u grupnoj fazi najelitnijeg evropskog takmičenja.

Sudijski tandem Pavićević - Ražnatović već nekoliko sezona uspješno dijeli pravdu na utakmicama najvišeg evropskog ranga.  

U ovogodišnjoj Ligi šampiona učestvuje 28 klubova iz 20 zemalja, među kojima je šest bivših šampiona i jedan debitant.

Klubovi su podijeljeni u četiri grupe, od kojih grupe A i B imaju po osam, a C i D po šest timova. Šest prvoplasiranih iz četiri grupe plasiraće se u drugu fazu takmičenja.

Ligu šampiona otvaraju finski prvak Rihimaen Koks i španski predstavnik Ademar.

U ostalim današnjim mečevima sastaju se:

Motor (Ukrajina) - PSŽ (Francuska)

Dinamo Bukurešt (Rumunija) - Elverum (Norveška)

Rejn-Nekar (Njemačka) - Barselona (Španija)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније