Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

23. 10. 2018. 13:51   >>  13:30

PROTIV FARSKIH OSTRVA

Ševaljević: Samo pobjeda dolazi u obzir

Crnogorskim rukometašima pobjeda protiv Farskih Ostrva je imperativ i ništa drugo ne dolazi u obzir, kazao je kapiten Vasko Ševaljević.

Crna Gora i Farska Ostrva odigraće sjutra u Podgorici utakmicu prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Crnogorske rukometaše u nedjelju očekuje i gostovanje Ukrajini.

U toj grupi je i Danska.

Ševaljević je kazao da se svaki protivnik mora shvatiti ozbiljno, navodeći da ne sumnja u pozitivan ishod.

"Ne znam mnogo o Farskim Ostrvima, ali u današnjem rukometu svi trče i šutiraju. Svaki protivnik mora se shvatiti ozbiljno, jer u suprotnom imate problem. Moramo pristupiti maksimalno ozbiljno i to je jedini način da se dobije taj meč. Naravno, osim pobjede ništa drugo ne dolazi u obzir", kazao je Ševaljević.

On je, komentarišući povećanje broja učesnika šampionata sa 16 na 24, kazao da je to dobro, ali da crnogorska reprezentacija nastup mora obezbijediti ranije.

"Mi treba da se borimo za drugo ili prvo mjesto, iako treba biti realan. Danska je apsolutni favorit, mi i Ukrajina treba da se borimo za drugo mjesto", kazao je Ševaljević.

On je istakao da Crna Gora ni na ovom okupljanju nije kompletna, podsjećajućina povrede pivota Nemanje Grbovića i Branka Kankaraša.

"Imamo problema sa povredama, ali ekupa nije mnogo promijenjena u odnosu na ranije. Moramo se pripremati na najbolji način i dati sve od sebe. Optimista sam u oba meča", kazao je Ševaljević.

Duel Crne Gore i Farskih Ostrva počeće u 17 sati i 30 minuta u sportskom kompleksu Verde.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније