Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

24. 10. 2018. 19:09   >>  22:16 5

ŠOK ZA CRNU GORU

"Lavovi" remizirali sa Farskim Ostrvima

Crnogorski rukometaši igrali su neriješeno protiv Farskih Ostrva u Podgorici 24:24, u meču 1. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Očekivao se lakši trening, ali "lavovi" su odigrali očajno, nakon 30 minuta igre imali su pet golova zaostatka. U nastavku su naši momci  morali da igraju na sve ili ništa,  a tek 13 minuta prije kraja Crna Gora je preokrenula 19:18.

Činilo se da je Crna Gora slomila otpor rivala kada je tri i po minuta prije kraja stekla tri gola prednosti 24:21.

Ipak, ni to nije bilo dovoljno našoj selekciji da savlada autsajdera, koji je do kraja postigao tri gola i stigao do velikog remija. Kod rezultata 24:23, Vujović je promašio zicer, uslijedila je kontra Farana, koju je realizovao Hansen i time potpisao remi.

Crnogorske rukometaše u nedjelju očekuje gostovanje Ukrajini. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније