Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

02. 12. 2018. 21:52 >> 21:38

JOHANSON RAZOČARAN

"Pregazio nas je veliki kamion"

Oklijevali smo i igrali bez ritma i dobre povezanosti u posljednjim trenucima utakmice protiv Rusije, ocijenio je selektor rukometašica Crne Gore Per Johanson.

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je večeras u Nansiju od Rusije 24:23 (13:15), u utakmici drugog kola B grupe Evropskog prvenstva u Francuskoj. 

Olimpijske šampionke u samom finišu napravile su preokret i došle do pobjede. Crna Gora je imala posljendji napad, ali nije uspjela da ga realizuje.

"Htio sam da imam najiskusnije igračice na terenu u finišu, jer im vjerujem i vjerovatno ću im opet vjerovati, ali su napraviile previše grešaka. Dobili smo zlatnu šansu na četiri minuta do kraja, kada smo imali igračicu više, ne mogu da objasnim šta se desilo. Nije bilo protoka lopte u posljednjih pet-šest minuta", rekao je Johanson.

U drugom meču te grupe Francuska je savladala Sloveniju 30:21 i upisala prvi trijumfa. 

"Može se otići i sa šest bodova u polufinale, ali bi bilo jako bitno da odavde odemo sa dva. Pokazali smo da možemo skoro da pobijedimo najbolji tim na svijetu. Normalno je da smo svi sada tužni, ali moramo da se fokusiramo, jer Francuska nije bolja ekipa od Rusije. Ako budemo igrali na ovom nivou, sigurno ćemo imati šansu. Ali, sada se osjećamo kao da nas je pregazio veliki kamion. To je život", zaključio je Johanson.

Crna Gora će u trećem kolu, u utorak u 21 sat, igrati sa Francuskom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније