Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

05. 12. 2018. 10:35 >> 18:40
3

JOHANSON PRED GLAVNU FAZU

Iskoristiti mečeve sa Francuskom i Rusijom

Crnogorske rukometašice u nezavidnoj su poziciji pred start druge faze Evropskog prvenstva, pošto su jedine bez bodova u novoformiranoj grupi.

"Lavice" su sinoć poražene od Francuske 20:25 u posljednjem meču prve faze Evropskog prvenstva u Nansiju.

"U prvom poluvremenu smo imali problema sa odbranama golmanki, a to se kao infekcija prenijelo na napad u kojem smo bili pod stresom i nesigurni. Na poluvremenu smo odlučili da damo šansu, da odigramo bolju odbranu, dozvolili smo da primimo ispod 30 golova što je dobro, imali smo šanu da postignemo još golova. Zadovoljan sam kako smo pokazali karakter, posebno kad smo sa 12:20 prišli na 17:20. Srećan sam zbog drugog poluvremena, ali naravno da ne mogu da budem zadovoljan zbog rezultata", izjavio je selektor Crne Gore Per Johanson

U nastavku šampionata Crnogorke će igrati u grupi sa Srbijom, Danskom i Švedskom, koju su pobijedili u dva pripremna meča pred start turnira.

"Lavice" su u teškoj situaciji jer će drugu fazu početi bez bodova. Rusija je prenijela četiri boda, ostale selekcije po dva.

"Poštujemo sve ekipe sa kojima ćemo igrati u narednoj fazi, ali smo svjesni da smo na istom nivou kao oni. Meč sa Švedskom neće biti specijalan za mene, jer smo se sreli dva puta. Već smo igrali sa možda dva najbolja tima na svijetu (Rusija i Francuska) i možda izvučemo neki benefit iz toga pred glavnu rundu", kazao je Johanson.

Crnogorske rukometašice prvi meč u drugoj fazi igraju u četvrtak protiv Švedske.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније