Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

05. 12. 2018. 16:51   >>  16:52 6

NEOPHODNE SVE TRI POBJEDE

Raičević: Nada uvijek postoji

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Nantu protiv Švedske na startu glavne runde Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Crnogorske rukometašice plasman u drugu fazu takmičenja izborile su kao trećeplasirane u B grupi, sa pobjedom i dva poraza.

U nastavku šampionata Crnogorke će igrati u grupi sa Srbijom, Danskom i Švedskom i jedina su selekcija koja u drugu fazu nije prenijela nijedan bod. Ruskinje su prenijele četiri, dok su ostale prenijele po dva boda.

Šanse za plasman u polufinale su porazom od Francuske i Rusije dosta umanjene, ali bi u nekim kombinacijama tri pobjede mogle da budu dovoljne za drugo mjesto u novoformiranoj grupi.

"Naša želja je, naravno, da pobijedimo u sve tri utakmice. Igramo sa protivnicama sa kojima smo do sada igrale mnogo puta i pokazale da možemo da ih pobijedimo, tako da nada uvjek postoji", kazala je za TVCG Milena Raičević.

Najviše problema naša selekcija je imala u defanzivi.

"Sigurno ćemo dati maksimum. Sa Švedskom smo već igrali u pripremnim utakmicama i znamo ih dobro, Srbija nam je uvijek "ležala" i sa njima smo uvijek dobro igrali", kaže Anđela Bulatović.

"Lavice" će prvi meč u novoj grupi odgrati u četvrtak protiv Švedske. Crnogorska i švedska selekcija uoči šampionata odigrale su dva pripremna meča, u kojima su slavile izabranice selektora Pera Johansona (30:28 u Trolhetenu i 32:30 u Geteborgu).

Četiri dana kasnije, u ponedjeljak očekuje ih duel sa Srbijom, dok je duel sa Danskom na programu u srijedu.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније