Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Pobjeda / Arena ]

26. 12. 2018. 11:36 >> 11:14

RAMUSOVIĆ PORUČILA

Okrećemo se Ligi šampiona

Želja nam je da u Ligi šampiona odigramo najbolji rukomet, poručila je pivotkinja Budućnosti Ema Ramusović.

Rukometašice Budućnosti od danas su kompletne, do 30. decembra obnav Ijaće snagu, a 2. januara kreću na put u Jagodinu na turnir Regionalne lige. Do početka glavne faze Lige šampiona odradiće još jedan turnir u Ljubljani, gdje će sparingovati sa Krimom.

Od danas će početi glavne pripreme za Kopenhagen protiv kojeg će u Morači 27. januara otvoriti glavnu fazu elitnog takmičenja.

“Malo smo odmorili, vraćamo se klupskim obavezama, čekaju nas brzo dva turnira, bitni mečevi, ka tome smo okrenuti, a onda već krajem narednog mjeseca je zakazan početak Lige šampiona. Što se tiče nas koje smo učestvovale u Francuskoj, ostaje žal zbog šanse koju smo ispustili, ali nije ni prva koja je propuštena. To je, zaista, iza nas, profesionalci smo, prije svega, želja nam je da u Ligi šampiona odigramo najbolji rukomet”, istakla je pivotkinja Ema Ramusović.

“Plave” će u glavnoj rundi snage odmjeriti još sa Brestom iz Francuske, a poslije prvog meča u Podgorici, putovaće u Rusiju na megdan Rostovu, ekipi koja je, možda, i najviše od svih učesnika pokazala u grupnoj fazi. Rostov sa trenerom Amborešm Mar tinom i Anom Vjahirevom, koja je stigla do titule MVP šampionata Evrope, ozbiljno prijeti.

“Od danas ćemo krenuti sa analizama, uz punu koncentraciju. Svaki protivnik je jednako važan i sa istom željom, čekamo početak takmičenja. Motiva neće faliti, a ako mislimo da im pariramo i da dođemo do pravog rezultata, a želimo, moraćemo da ih najbolje analiziramo. Analiza je, uz zdravlje najvažnija”, dodala je Ramusović.

Ema Ramusović i Tatjana Brnović nijesu se u napadu na šampionatu Evrope naigrale, istina, obje su dale doprinos u odbrani, ali u Budućnosti se od njih očekuje pun učinak, kao i u grupnoj fazi u napadu da iskažu maksimum. Što obje mogu.

“Nije moje da komentarišem. Zadovoljna sam zbog toga što sam iz teške povrede uspjela da dođem do tima i igram u Francuskoj. To je bio veliki korak”, ocijenila je Ramusović.

Ema ne gubi nadu u Olimpijske igre.

“Apsolutno vjerujem u Tokio. Istina, malo smo stvari zakomplikovale, ali daćemo sve od sebe da uspijemo. Spremaćemo se na najbolji način. Imamo kvalitet, treba još da radimo, a želja nikad nije bila upitna”, zaključila je Ramusović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније