Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Beta/B92 [ Objavio: O.Z. ]

12. 01. 2019. 22:19 >> 22:23

RUSIJA I NJEMAČKA UBJEDLJIVE

Francuska pokazala klasu protiv Srbije

Muška rukometna reprezentacija Srbije izgubila je danas od Francuske sa 32:21, u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Danskoj i Njemačkoj.

Aktuelni svjetski šampioni su opravdali klasu i potvrdili silne titule osvojene prethodnih godina, počeli su da lome rivala krajem prvog, a dokusirili ga početkom drugog poluvremena.

Francusku su sa po pet golova predvodili Lidovik Fabregas i Nedim Remili. Najefikasniji u srpskom timu bio je Bogdan Radivojević sa šest golova.

Ranije danas, rukometaši Rusije i Njemačke ostvarili su sigurne pobjede u drugom kolu grupe A Svjetskog prvenstva.

Rusi su poslije remija sa Srbijom deklasirali Republiku Koreju sa 34:27, dok su Njemci bili još ubjedljiviji protiv Brazila – 34:21.

Najefikasniji kod Rusa bio je Šiškarev sa sedam golova, jednim više od Škurinskija, na drugoj strani Park i Kang su postigli po četiri.

U drugom meču Njemce je do trijumfa predvodio Genshajmer sa čak 10 pogodaka, dok je kod Brazilaca istaknut bio Žoze Toledo sa pet.

Njemačka i Francuska su današnjim trijumfima zadržali maksimalan učinak i imaju po četiri boda, jedan više od Rusije, dok je Srbija četvrta sa jednim bodom. Brazil i Koreja nemaju nijedan bod.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније