Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

15. 01. 2019. 22:40 >> 22:22

NERIJEŠENO SA NJEMAČKOM

Francuzi remijem do plasmana u narednu fazu

Rukometaši Francuske obezbijedili su plasman u narednu fazu Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj.

U derbi meču dana, Francuska i Njemačka su remizirale 25:25. U četvrtom kolu Grupe A Francuzi su do izjednačenja došli u posljednjoj sekundi meča.

Francuska poslije tri kola ima sedam bodova, Njemačka ima šest, dva više od Rusije i Brazila. Srbija ima tri boda, dok je Koreja na "nuli".

U ostalim mečevima Brazil je bio bolji od Rusije (25:23), Srbija od Koreje (31:29), Tunis je nadigrao Saudijsku Arabiju (24:20), Danska je očekivano bila bolja od Austrije i slavila sa 28:17, a Norveška je pobijedila Čile 41:20.

U srijedu će na teren Hrvatska koja igra protiv Bahreina i traži četvrtu pobjedu i dodatnu potvrdu plasmana dalje, kao i Makedonija koja igra protiv Španije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније