Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Beta ]

17. 01. 2019. 18:12   >>  19:24

ISPISANA ISTORIJA

Mugurusa u trećem kolu, meč završen poslije tri sata ujutro

Španska teniserka Garbinje Mugurusa plasirala se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobijedila Britanku Džoanu Kontu poslije tri seta, 6:4, 6:7, 7:5.

Meč je ušao u istoriju kao meč koji je najkasnije počeo na Australijan openu. Duel je počeo u pola sata poslije ponoći po australijskom vremenu.

Zvaničnici turnira naveli su da je prethodni rekord postavljen prošle godine, pošto je meč Elis Mertens i Darije Gavrilove počeo u 23.59 po lokalnom vremenu.

Meč Muguruse i Konte je trajao dva sata i 42 minuta i završio se u tri sata i 12 minuta ujutro po lokalnom vremenu. Rekord drže Lejton Hjuit i Markos Bagatis, čiji je meč 2008. godine završen u 4.34 ujutro.

Kraj današnjeg meča dočekalo je nekoliko stotina gledalaca na Margaret kort areni, kapaciteta 7.500 hiljada sjedišta.

Mugurusa će u trećem kolu igrati protiv Švajcarkinje Timee Bačinski.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније