Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

27. 01. 2019. 21:46 >> 21:17

ADŽIĆ ZADOVOLJAN

"Uvijek teško poslije pauze"

U potpunosti sam zadovoljan, jer znam koliko je teško poslije pauze i protiv ovakvog rivala, rekao je trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić.

Rukometašice Budućnosti ostvarile su večeras u Podgorici pobjedu na startu Glavne runde Lige šampiona protiv Kopenhagena 29:27 (15:12).

"Forma se stiče kroz takmičenje, a mi ga nijesmo imali. Možemo bolje, i biće bolje protiv Rostova. Ovo je značajan korak ka četvrtfinalu. Najvažnije je da smo osvojili bodove, a znamo na čemu bi trebalo da radimo", rekao je Adžić.

Budućnost će u narednom kolu, 2. februara, biti gost Rostova.

"Rostov je 30-40 odsto bolji nego ruska reprezentacija. Bavili smo se Kopenhafenom, a sada je velika stvar za nas da igramo protiv takve ekipe. Ako bude prilike i da budemo na višem nivou, što vjerujem da ćemo biti, pokušaćemo da ih ugrozimo", zaključio je Adžić.

Budućnost je, nakon prvog kola druge faze takmičenja, vodeća na tabeli sa osam bodova.

Po bod manje imaju Mec i Rostov, Kopenhagen i Odenze imaju po tri, dok je Brest osvojio samo dva boda,

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније