Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavila M.L.B. [ Mina ]

09. 04. 2019. 12:27   >>  12:52 6

ROGANOVIĆ

Danska favorit, možemo napraviti iznenađenje

Danska u Podgoricu dolazi kao favorit, ali pobjede protiv najjačih evropskih selekcija daju nadu Crnoj Gori da može napraviti još jedno iznenađenje, kazao je selektor muške rukometne reprezentacije Zoran Roganović.

Crna Gora i Danska odigraće sjutra u Podgorici utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rukometaša. Roganović je kazao da Crna Gora nije najbolje startovala u kvalifikacijama, ali da se neće predati.

On je istakao da pripreme za sjutrašnji duel teku još od oktobra.

"Nadam se mnogo boljem nastupu i samom pristupu meču. Protivnik, renomea Danske, prava je prilika da isprobamo naš kvalitet. U prošlosti smo najbolje igrali sa najjačim reprezentacijama, pabjeđivali smo Švedsku, Njemačku i Hrvatsku, pa mislim da nam interesovanje za ovaj meč i podrška publike daju pravo da se nadamo povoljnom rezultatu", rekao je Roganović.

On je naglasio da će odsustvo pivota Nemanje Grbovića biti veliki hendikep za njegov tim.

"On mnogo znači za naš tim. Žao mi je što nije sa nama. Svi ostali igrači su u najboljoj fizičkoj formi. Probaćemo agresivnom odbranom da pariramo Dancima”, rekao je Rohanović.

Crna Gora je bez pobjede na startu kvalifikacija. Pred svojim navijačima remizirala je sa Farskim Ostrvima 24:24, dok je u Sumiju poražena od Ukrajine 29:24.

Danska je bila ubjedljiva u prva dva kola – savladala je pred svojim navijačima Ukrajinu 30:24 i Farska Ostrva u gostima 35:17.

Zvanični je svjetski i olimpijski šampion.

Do zlatnog odličlja na ovogodišnjem šampionatu svijeta došla je sa maksimalnim učinom.

Duel u dvorani Morača počeće u 21 sat.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније