Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

11. 04. 2019. 19:10 >> 19:12
2

ROGANOVIĆ PORUČIO

Ova ekipa ima enorman potencijal, ne bih volio da poletimo

Selektor rukometne reprezentacije Crne Gore Zoran Roganović istakao je da "lavovi" imaju ogroman potencijal. On vjeruje da njegova selekcija u budućnosti može da uradi nešto više na velikom takmičenju.

“Lavovi” su sinoć u "Morači" srušili aktuelnog svjetskog i olimpijskog šampiona Dansku.

“Imamo velike planove, o kojima je možda prerano govoriti, ali sve sam to zapisao, pa ću ih možda pokazati jednom. Ova ekipa enorman potencijal, u to se uvjeravam iz dana u dan. Imamo sve što je potrebno da naš maksimum ne bude samo prolaz na veliko takmičenje, već i za nešto više”, rekao je Roganović.

On je pozvao javnost da uvijek bude uz nacionalni tim bez obzira na rezultate.

“Nikad nijesmo prestali da vjerujemo u ove momke, niti ćemo ikada prestati. Oni zaslužuju takvo povjerenje. Odnos kod njih nikada nije upitan, uvijek idemo da damo sve od sebe, ali nekada nije dovoljno. Malo je čudno ovdje, sve je iz krajnosti u krajnost. Želio bih da nas javnost i navijači podržavaju uvijek, ne samo nas, već sve naše sportiste, i kada gubimo i kada pobjeđujemo. Trebalo bi da nađemo neki balans i u kritikama, a i u pohvalama”, rekao je Roganović.

Roganović ističe da ekipa ne smije da poleti nakon velike pobjede.

“Mi smo vjerovali u to od početka, naglašavali smo uvijek da ćemo se boriti do kraja. Ne bih volio da poletimo nakon sinoćnje pobjede, da ne dođemo u situaciju da napravimo loš rezultat u nekim narednim mečevima. Ima nade, na dobrom smo putu”, kazao je selektor “lavova”.

Već u subotu u Kopenhagenu sklijedi novi okršaj sa Dancima.

“Bilo bi suludo da im prijetimo, sinoć smo imali osam igrača, osmi je bio na tribinama. Volio bih da ostavimo dobar utisak, nadam se da ćemo biti konkurentni, a vidjećemo dokle će nas to odvesti”, rekao je Roganović.

Crna Gora sa tri boda zauzima treće mjesto na tabeli, iza Danske i Ukrajine koje su sakupile bod više.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније