Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

13. 04. 2019. 21:39 >> 21:40

UPRKOS PORAZU

Adžić: Bilo i dobrih stvari

Rukometašice Budućnosti nijesu uspjele da izbore plasman na finalni turnir Lige šampiona koji će u maju biti odigran u Budimpešti.

"Plave" su poražene od Vajpersa i u drugom meču četvrtfinala elitnog takmičenja 25:18 (11:8), pa su drugu godinu zaredom nastup završile u četvrtfinalu.

"Bez obzira na konačan rezultat, želja između dvije utakmice je bila da djevojke iskažu veću energiju, budu slobodnije a rekao bih da su u meč ušle i sa većom željom da daju sve od sebe, manjim pritiskom nakon poraza u prvom meču. I da igra u napadu i tranziciji bude konkretnija. U tim segmentima, posebno u prvom poluvremenu, uz promašen penal i dva zicera, smo mogli biti u egalu.

Bez obzira što je pozicioni napad, u prvih 15 minuta, bio dosta u grču, uz nekoliko realizovanih šansi bili bi putpuno u igri. U nastavku je, takođe, bilo dobrih stvari i neke koje su bile posljedice nečega, kao kod Đine Jauković duža pauza i nemogućnost da se do kraja vrati u pravu formu, a koju je imala prije povrede.

Vidjelo se i kod Marine nakon pauze zbog povrede, povratka radu, da su joj dvije sedmice legle i da je bila na visokom nivou u drugom meču. Ostale djevojke su pokazale veću energiju, ali ne dovoljno za ovakav kompaktan i kvalitetan sastav", kazao je Dragan Adžić, trener Budućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније