Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

13. 06. 2019. 22:59 >> 23:22

NA KORAK OD EP

Roganović: Moramo bolje protiv Ukrajine

Rukometaši Crne Gore savladali su Farska Ostrva u gostima (24:21) i došli na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo. Sada slijedi okršaj sa Ukrajinom u nedjelju u „Morači”, u kojem i jednom i drugom timu odgovara remi. Selektor “lavova“ Zoran Roganović je rekao da njegova ekipa za tri dana mora da odigra mnogo bolje nego protiv Farana.

“Zadovoljni smo sa dva boda, ali puno toga možemo i trebalo bi da popravimo ukoliko očekujemo pobjedu nad Ukrajinom u nedjelju. Utakmica je bila jako teška, igrali smo u grču, vjerovatno zbog važnosti, jer smo ovom pobjedom došli u situaciju da trijumfom nad Ukrajinom budemo na 2. mjestu i direktno se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo”, rekao je Roganović.

Naš selektor je pozvao navijače da napune “Moraču“ i da kako je rekao, zajedno proslave plasman na Evropsko prvenstvo.

“Farani trče, bore se 60 minuta. Niko ih nije nadigrao u ovoj grupi, ne bi trebalo da budemo nezadovoljni, ali nam opet ostaje prostora da popravimo neke stvari. Siguran sam da ćemo u nedjelju odigrati još bolje i nadam se ogromnoj podršci sa tribina, jer kada je dvorana bila puna, a pogotovo „Morača”, još nijesmo izgubili utakmicu. Očekujemo da će se napuniti i da zajedno proslavimo odlazak na EP”, zaključio je Roganović.

Nakon meča u Farumu, Vasko Ševaljević i saigrači su takođe imali poruku za navijače. Meč sa Ukrajinom igra se u nedjelju u 18 časova.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније