Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

28. 06. 2019. 21:15 >> 21:12

ZADOVOLJAN ŽRIJEBOM

Mrvaljević: Nadamo se prolazu u drugi krug

Direktor rukometne reprezentacije Crne Gore Draško Mrvaljević rekao je da se "lavovi" nadaju plasmanu u drugi krug na Evropskom prvenstvu.

Žrijeb je našu selekciju poslao u grupu A na megdan Hrvatskoj, Bjelorusiji i Srbiji.

"Grupa je mogla da bude bolja, ali ne možemo da budemo nezadovoljni. Igraćemo sa ekipama koje poznajemo i imaćemo šansu, samo da se pripremimo na pravi način”, istakao je Mrvaljević.

Hrvtaska je apsolutni favoritu u grupi.

"Hrvatska je apsolutni favorit, ali uz kvalitetnu pripremu imamo šanse protiv bilo koje od ovih reprezentacija. Nadam se da su momci svjesni značaja šampionata, grupe u kojoj smo i da ćemo pružiti dobre partije. Nadamo se prolazu u drugi krug”, poručio je Mrvaljević, koji je prisustvovao žrijebu u Beču.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније