Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

08. 09. 2013. 15:17   >>  15:17 1

REGIONALNA LIGA

Budućnost poražena od Krima

Rukometašice Budućnosti poražene su danas u Podgorici od ljubljanskog Krim Merkatora 26:22 (13:9), u utakmici drugog kola Regionalne lige.

To je prvi poraz podgoričkog tima u regionalnom takmičenju ove sezone, nakon startnog trijumfa slovenačkog Zagorja 25:21.

Krim je upisao i treći trijumf, nakon što je u prva dva meča bio bolji od Metalurga 33:17 i Danilovgrada 38:16.

Budućnost, koja je igrala bez Kamile Dalbi, Kristine Neagu i u većem dijelu meča i Dragane Cvijić, nijednom nije vodila, a samom jednom, na početku meča, uspjela je da izjednači (1:1).

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Andrea Penezić sa devet pogodaka. Doskorašnja članica Budućnosti, Anđela Bulatović meč je završila sa dva gola.

U domaćem timu najbolja je bila Radmila Petrović sa šest golova, dok su po četiri postigle Majda Mehmedović i Katarina Ježić.

Budućnost će u narednom kolu, u subotu u Skoplju, igrati protiv Vardara.

(Mina)

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније